Juridisk abort - ligestilling eller klynkeri?

En fødselsdag i barnets ånd // Tips til en god børnefødselsdag

Andreas blev 3 år i søndags. Den dag fejrede vi det med en tur i legeland, og gaver fra os i løbet af dagen. Han hyggede sig virkelig, og vi nød dagen sammen med ham. I dag havde vi så venner og familie til boller, lagkage og hygge.

Jeg kører sukkerfri stil herhjemme. Det kan du bl.a. læse mere om her, hvor jeg har skrevet om børn der er skjulte sukkerjunkies, og så kan man kalde mig fanatisk eller hysterisk – jeg er faktisk ret ligeglad. Det er hvad jeg, manden, os som forældre, tror på er det rigtige, og hvad vi ved er nødvendigt for vores barn, og så er andres meninger ret ligegyldige 🙂

Så jeg bager lagkager fra bunden af. Lagkagebunde er fandens besværlige at lave, men resultatet er lækkert! Det er en god blanding af købe-produkter (primært fra ISIS uden tilsat sukker), og så bagværk. Jeg er god i et køkken, men jeg vil nu hellere bruge min tid på andre ting. Jeg gør dog gerne det her til de fødselsdage jeg står for, og resultatet er det hele værd.

Vi havde valgt et tema til fødselsdagen, da vi tror på, at det gør en fødselsdag lidt sjovere for et barn. Sidste år havde Andreas Thomas Tog tema, da han elskede det tog. I år var det Jake og piraterne, da Andreas elsker Jake.

Her er lidt udpluk af de ting vi har købt hjem:

Å2 Å7 Å1

Å6

 

Andreas hjalp mig med at lave lagkagerne, og var meget flittig med piskeriset:

Å5

 

Og de to lagkager, som i øvrigt smagte er lækkert, så sådan her ud – og jeg er ikke kreativ med pynt, så kønne er de ikke 😉

Å3 Å4

Den til venstre er hjemmelavede lagkagebunde, Nutella fra ISIS, banan, glasur lavet af flormelis fra Sukrin , lidt frugtfarve, og så blåbær.

Den til højre er en opskrift på brownies (uden sukker og med rugmel) hvor jeg blot har lavet dem i en rund bageform. Efter et par timer i køleskabet skar jeg den igennem, og vupti, to lagkagebunde. I mellem dem er der lagkagecreme fra ISIS, blåbær og flødeskum med lidt frugtfarve i.

 

Vi havde en dejlig dag, og Andreas nød uden tvivl at der var tænkt på ham med temaet, at vi sang én fødselsdagssang for ham (han sagde nej nej nej, da vi begyndte på fødselsdagssang nummer to – det gad han sgu ikke høre på 😉 ), og at han var samlet med dem der holder af ham.

Vi håber på en ligeså god fødselsdag næste år!

Hvad går i op i, når i holder fødselsdag for jeres børn? 🙂

God aften!

 

Det ville være super dejligt, hvis du fandt mig på Instagram og Facebook, hvor der også vil være lidt forskelligt at læse:

Facebook: Gladmorblog

Instagram: Gladmor

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juridisk abort - ligestilling eller klynkeri?