Er en blog realistisk, når den sover størstedelen af tiden?

Som jer, som læser med ind i mellem, har lagt mærke til, har bloggen sovet en del.

 

På bloggens Instagram har jeg været aktiv, men selve denne blog, har været præget af stilhed.

Jeg har på nuværende tidspunkt ikke uddybet helt hvorfor, hvad fremtiden for bloggen er og om jeg nogensinde blogger igen som før. Jeg har fortalt den halve sandhed, da jeg ikke er klar til at fortælle jer den hele sandhed. Men det bliver jeg. Når tiden er rigtigt.

Bloggen kommer til at køre som før med indlæg når jeg lyster, som typisk har været et par stykker om ugen.

Jeg vil stadig fortsætte som før, og bloggens indhold vil være i samme spor som før.

Indtil da vil jeg opfordre jer til at læse mit forrige indlæg, der omhandler refluks. Noget jeg selv har haft tæt inde på livet, men som i dén grad har påvirket mange familier grundet læger der ikke har villet lytte.

 

God dag herfra 🙂

 

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoppslag1

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit barn har refluks; Men lægen vil ikke hjælpe, og mener jeg skal lade mit barn græde, da mit barn ellers vinder!