Velkommen til min blog – Gladmor

Mit navn er Marie, jeg er 26 år, og jeg er fra Storkøbenhavn.

Bloggen kommer til at være mit fristed, hvor jeg kan flette en masser tanker ned, og dele lidt fra mit liv.

Jeg havde aldrig troet, at jeg ville blive blogger, men efter flere og flere foreslog det, tænkte jeg; let’s give it a try!

Min blog kommer bl.a. til at handle om livet som mor. Jeg har Andreas på 3 år, som giver mig den største glæde – men lad os være ærlige. Det kan være benhårdt med en 3 årig, og det vil der falde et par indlæg om.

Jeg vil uden tvivl også tage nogle emner op, som påvirker mig. Det vil være emner, som jeg har en stærk holdning til. Ikke alle emner er nogle, jeg har mærket på egen krop – men jeg vil tage emner op, som har rørt mig på den ene eller anden måde. Det betyder ikke nødvendigvis betyde, at dét jeg skriver, er korrekt for dig. Men bloggen er verden igennem mine øjne.

Derudover vil jeg dele en del omkring hvordan livet med PCO – som jeg fik konstateret som 21 årig, kan påvirke alt fra børn (og ønsker herom), kost, vægt og livet generelt. Jeg er absolut ikke fanatisk, men jeg går op i en sund kost – og når jeg skal synde, er det i en sundere udgave af de lækre ting. Der vil muligvis komme lidt opskrifter hist og her, men ellers vil jeg lade det være op til madbloggere at komme med de store guldkorn på det område.

Mit mål med bloggen?

Jeg bliver nok aldrig verdensmester i at være blogger, og det er heller ikke mit mål. Mit personlige mål er, at få mine tanker ud hvor de kan ånde – og det er dét. Mit mål for bloggen er blot, at få et par stykker til at grine, sætte lidt tanker i gang og skabe en god dialog omkring relevante emner.

Kommentér gernehvis du lyster

Jeg vil elske at modtage kommentarer, så hold jer endelig ikke tilbage.

Bloggen vil være med afsæt i hvordan jeg oplever verden, men det skal ikke afholde nogen fra at komme med deres mening. Vi er alle forskellige, og lige præcis dét, er for mig, vigtigt at give plads til.

 

De bedste hilsner

Marie 🙂

1470181_10152078317416265_1807049531_n